Despre noi

Formatia Dan Music

 

Avem un repertoriu bogat care cuprinde genuri muzicale precum pop, rock, dance, muzica uĊŸoara romaneasca si internaĊ£ionala, latino, muzica greceasca, muzica de petrecere si de pahar, etno si muzica populara din toate zonele tarii. Formatia DAN MUSIC canta la evenimentele private ca nunti, botezuri, aniversari si petreceri din Bucuresti, Constanta, Buzau, Slobozia, Braila, Galati, Focsani, Pitesti, Ploiesti.
Componenta formatiei DAN MUSIC BAND ne permite sa ne desfasuram programul fara pauze. Formatia detine echipamente profesionale de sunet si lumini, transportul si montajul acestora facand parte din atributiile noastre. Trupa DAN MUSIC BAND canta programe de muzica LIVE si va fi prezenta la nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, spectacole si la orice eveniment festiv din viata ta.
Raspundem cu promptitudine, seriozitate si profesionalism oricarui tip de eveniment.
Pentru orice alta informatie accesati pagina contact, folositi formularul de mesaje si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Membrii formatiei

 
member

Dan

Absolvent al Liceului de Muzica sectia pian, a infiintat formatia DAN MUSIC in anul 2002 alaturi de Magda, reusind ca de-a lungul timpului sa ridice calitatea serviciilor oferite de formatie la un nivel profesional, alaturi de prietenii si colegii sai.

member

Magda

Este solista formatiei inca de la infiintarea acesteia, respectiv anul 2002, iar genurile muzicale interpretate sunt: muzica usoara internationala si romaneasca, latino, pop, rock'n roll, greceasca si muzica de petrecere. De-a lungul carierei, Magda a obtinut diverse premii la festivaluri si concursuri de interpretare vocala, in prezent fiind profesor de canto la Scoala de Muzica DAN MUSIC.

member

Florin

Absolvent al Universitatii de Muzica din Bucuresti, Florin s-a alaturat formatiei in anul 2008 fiind un instrumentist desavarsit si totodata profesor la Scoala de Muzica DAN MUSIC, infiintata in anul 2012 la initiativa sa si a Magdei.